8060 Mór, Ezerjó u. 5. | +36 30 400 43 78 | bormuzeum@paulusetterem.hu

Esküvői nyereményjáték

Szeretnénk egy pár számára még örömtelibbé tenni a Nagy Napot, ezért kitaláltunk egy szuper nyereményjátékot!


Foglaljátok le még most a Paulus Bormúzeum Éttermet 2021-es esküvőtökre, és ha a sorsoláson rátok mosolyog a szerencse, a nálunk megrendelt szolgáltatások végösszegének 50%-át mi álljuk!

Esküvői nyereményjáték a Paulus Bormúzeum Étteremben Móron

Nincs más dolgotok, mint

A szerencsés pár nálunk megrendelt szolgáltatás csomagja végösszegének 50%-át (igen, a felét!) mi vállaljuk át! Ha a játékkal kapcsolatos Facebook bejegyzésünket nyilvánosan meg is osztottátok, akkor még az esküvős menükóstolást is mi álljuk a nyertes pár és a szülők részére!

Gyertek és álmodjuk meg együtt a tökéletes esküvőt az exkluzív Paulus Bormúzeum Étteremben!

Teljes körű tájékoztatás és időpont egyeztetés:
+36 30 400 4378
bormuzeum@paulusetterem.hu

Paulus Bormúzeum Étterem

Esküvő

Szervezzük meg közösen életetek NAGY NAP-ját, eme tökéletes helyszínen!

Mesebeli vintage környezet, ami egészen az 1700-as évekig repít vissza. Itt kimondva az “igen” még időtlenebbnek tűnik. A Paulus Étterem tökéletes esküvőhelyszín azoknak, akiknek a múlt és a jelen egyaránt értékes kincs.

Éttermünk 120 férőhelyes belső térrel, három étteremrésszel, hatalmas táncparkettel rendelkezik. Továbbá 60 fős terasz áll rendelkezésetekre.

Pincénk 2016-ban teljeskörű felújításon esett át, így a nagy napot egy különleges, exkluzív környezetben ünnepelhetitek, amely a modern és tradicionális designelemeket ötvözi.

Mesebeli vintage környezet, ami egészen az 1700-as évekig repít vissza. Itt kimondva az “igen” még időtlenebbnek tűnik.

Éttermünk 120 férőhelyes belső térrel, három étteremrésszel, hatalmas táncparkettel és egy 60 férőhelyes terasszal áll rendelkezésetekre.

Színvonalas catering remek ételekkel és borokkal – tervezzük meg közösen a vendégfogadás részleteit, a vacsora fogásait, melyhez séfünk páratlan ételkölteményei szolgálnak segítségül!

Színvonalas catering remek ételekkel és borokkal – tervezzük meg közösen a vendégfogadás részleteit, a vacsora fogásait, melyhez séfünk páratlan ételkölteményei szolgálnak segítségül!

Kiegészítő programlehetőségeket is kínálunk. Például amíg az ifjú pár fotózása zajlik, a násznépnek borkóstolót vagy borászat látogatást szervezhetünk.

Kiegészítő programlehetőségeket is kínálunk. Amíg a pár fotózása zajlik, a násznépnek borkóstolót vagy borászat látogatást szervezhetünk.

Minden különleges elképzelés megvalósításában partnerek vagyunk, bátran mondjátok el mit és hogyan szeretnétek, hogy az esküvőtök úgy valósulhasson meg, ahogy megálmodtátok!

Az élet legszebb, megismételhetetlen pillanatait is lehet még szebbé varázsolni. Válaszd a Paulus Bormúzeum Éttermet esküvőtök különleges helyszínéül!

Paulus Bormúzeum Étterem

Esküvős csomag 100 főre
már 1.300.000 Ft-tól!

A csomagok elképzelések, igények szerint alakíthatók és bővíthetők.

Együttműködő partnerünk:

Paulus Bormúzeum Étterem – 2020 – Minden jog fenntartva.