8060 Mór, Ezerjó u. 5. | +36 30 400 43 78 | bormuzeum@paulusetterem.hu
Paulus Bormúzeum Étterem

Boros csapatépítő

A bornak integráló szerepe van, összehozza a társaságot. Szívesebben beszélgetünk egy pohár bor mellett, gyorsabban kovácsolódik össze a közösség különösen akkor, hogyha hosszabb időn át tart az esemény.
A kisebb partnertalálkozóktól a nagyobb üzleti vacsorákig, csapatépítő rendezvényekig számos lehetőséget kínálunk a minőségi idő eltöltésére.

Borkóstoló - Kóstolósoraink választástól függően 4-6 fajta bort tartalmaznak.

Borkóstoló

Kóstolósoraink választástól függően 4-6 fajta bort tartalmaznak.

Borebéd, borvacsora - A különleges menüsor fogásai tökéletesen harmonizálnak a díjnyertes borokkal

Borebéd, borvacsora

A különleges menüsor fogásai tökéletesen harmonizálnak a díjnyertes borokkal.

Falusi olimpia - Tréfás és ügyességi feladat sora, pl.: tölgyfahordó gurítás, római légiós menetgyakorlat…

Falusi olimpia

Tréfás és ügyességi feladat sora, pl.: tölgyfahordó gurítás, római légiós menetgyakorlat…

Szüreti csapatépítő - szüreti olimpiával, borászat látogatással, borfelismerő versennyel és bortotóval

Szüreti csapatépítő

szüreti olimpiával, borászat látogatással, borfelismerő versennyel és bortotóval

Borfelismerő verseny - A vakkóstolás olyan játékos „kihívás”, ami remekül illeszkedik a hosszabb boros program

Borfelismerő verseny

A vakkóstolás olyan játékos „kihívás”, ami remekül illeszkedik a hosszabb boros program.

Csapat Cuvée - készítés Csapatverseny szórakoztató játékokkal, a végeredményt pedig palackban zárva haza vihetik a résztvevők.

Csapat Cuvée készítés

Csapatverseny szórakoztató játékokkal, a végeredményt pedig palackban zárva haza vihetik a résztvevők.

Grillezés, bográcsozás - Minden eszközt és alapanyagot előkészítünk Nektek. Sőt, akár még a séfünk is közreműködik az ételek elkészítésében.

Grillezés, bográcsozás

Minden eszközt és alapanyagot előkészítünk Nektek. Sőt, akár még a séfünk is közreműködik az ételek elkészítésében.

Főzőverseny - A program lehet túrával és ételvadászattal tarkított, de kezdhető azonnal az alapanyagok és eszközök átvételével is.

Főzőverseny

A program lehet túrával és ételvadászattal tarkított, de kezdhető azonnal az alapanyagok és eszközök átvételével is.

Borebéd vagy borvacsora

A Paulus Bormúzeum Étteremben a társaság tagjai a finom móri borok és különleges gasztronómiai élmények mentén ismerik meg egymást és a borkészítés titkait.

Akik szeretnék a felejthetetlen Paulus-élményt palackba zárva elvinni magukkal, azok borboltunkban megvásárolhatják kedvenc tételeiket – akár saját részre, akár szeretteiknek ajándékba.

Borebédeink és borvacsoráink friss, helyi alapanyagokból elkészített, szezonális fogásokból állnak, a legjobb borpárosításokkal.

Borászat látogatás

Szívesen szervezünk céges csapatok számára borászat látogatást, melyen a Móri Borvidék történetének, legendáinak bemutatása mellett a borkészítés állomásait is végigkísérjük. Az ismerkedés természetesen a Paulus díjnyertes borok kóstolóját sem nélkülözi.

Céges „borászkodás”, azaz a céges bortanfolyam

A bor izgalmas világába sokan szeretnének bepillantást nyerni. Céges programjaink kínálatában ezért szerepel a szőlész-borász „gyorstalpaló” tanfolyam, ahol a borkészítéssel ismerkednek meg a résztvevők.
Izgalmas programelemként kínáljuk a saját céges bor megalkotásának lehetőségét, azaz a Csapat Cuvée készítést. Ennek során beavatunk mindenkit a borok házasításának titkaiba.
Lehetőség van kisebb-nagyobb borkurzus, előadás összeállítására is. Ízelítőül néhány a választható tematikákból: borkóstolás alapjai; hazai szőlőfajták és borvidékek; külföldi szőlőfajták és borvidékek; pezsgők, habzóborok és párlatok; gasztronómiai párosítások (sajt, pálinka, kávé, húsok, édességek, stb).

Céges „borászkodás”, azaz a céges bortanfolyam

Közös bográcsozás vagy grillezés a szabadban – akár séfünk segítségével

A csapatépítő főzés során kötetlen program keretében, a napi rutintól eltérő szituációban valósul meg a feladatmegosztás, együttműködés, kommunikáció.
Aki kipróbálja a bográcsban való főzést, az betekintést nyer az igazi magyaros ételek elkészítésének hagyományos világába, mert ez valóban hungaricumnak számít. Közben pedig jöhet egy kis extra kedv és étvágycsináló bor, fröccs vagy pálinka…

Paulus Bormúzeum Étterem – 2020 – Minden jog fenntartva.